avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Numarul H.G. care modifica cuantumul amenzilor pentru ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Numarul H.G. care modifica cuantumul amenzilor pentru neafisarea corespunzatoare a preturilor

Buna seara,

Stie cineva sa-mi spuna ce numar are HG care modifica cuantumul amenzilor pt. neafisarea corespunzatoare a preturilor care contin gratuitati/reduceri?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Jandarmii pot da amenda la un magazin pt preturi neafisate Roxy30 Roxy30 Buna ziua, am si eu urmatroarea problema...a venit un jandarm la mine la magazin si probabil neplacandu-i fata mea... a inceput sa ma ameninte ca imi da amenda ... (vezi toată discuția)
Codul muncii, reducerea duratei de munca lucyll lucyll Buna seara, Conform Codului muncii, angajatorul poate reduce durata de munca de la 5 la 4 zile lucratoare / saptamana, cu reducerea corespunzatoare a ... (vezi toată discuția)
Afise ilegale cu reduceri larisad larisad Buna ziua.Am observat la mai multe magazine, afise cu reduceri,care insa nu sunt inregistrate prin cerere la Primarie.Cum se procedeaza pt a se sesiza cineva ... (vezi toată discuția)