avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... JANDARMII POT DA AMENDA LA UN MAGAZIN PT PRETURI ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

JANDARMII POT DA AMENDA LA UN MAGAZIN PT PRETURI NEAFISATE

Buna ziua, am si eu urmatroarea problema...a venit un jandarm la mine la magazin si probabil neplacandu-i fata mea... a inceput sa ma ameninte ca imi da amenda datorita faptului ca nu am preturile afisate...Poate face acest lucru ?
Va rog urgent un raspuns si multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: george141414 , utilizator 17:02, 11 Martie 2011
Pentru asa ceva va paote da amenda OPC-ul nu Jandarmeria.
Daca recunoasteti asa direct ca preturile erau neafistate,chiar daca ii placea sau nu de fata dvs,amenda este corecta.
conform legii 12/1990rep puteti fi sanctionat si de catre jandarmi pt neafisarea preturilor la raft
da-ti mai multe detalii despre legea 12/1990 este valabil si ptr. mag.engross=D>
dupa cum stiu eu preturile la mag.engross nu sunt fixe=D>
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2011
zamolxevaleriu, utilizator
De ce nu afisezi preturile? Nu ar trebui sa raspunda nimeni la astfel de intrebari. Tu incerci sa pacalesti cumparatorii, nu sa iti rezolvi problemele juridice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune sau dosar cercetare penala pentru neafisare preturi la chiosc alimentar. Doru Radu Doru Radu Am un chiosc alimentar, statut PFA. In urma cu 3 luni, 3 agenti ai politiei locale au fost in control la chioscul alimentar pe care-l detin. Pentru ca au gasit ... (vezi toată discuția)
Reclamatie opc garagas43 garagas43 Imi cer scuze si va rog un sfat… Fiica mea are un magazin profil petshop.Intr-o zi fiind plecata dupa marfa am ramas eu asteptand.A venit o d-na care ... (vezi toată discuția)
Am voie sa fotografiez preturile intr-un magazin? valentin0001 valentin0001 Buna seara, In aceasta seara am fost in penny market, am vrut sa fotografiez cateva preturi care erau expuse in magazinul respectiv. Dupa cateva momente ... (vezi toată discuția)