avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... anulare act emis de inspectoratul scolar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

anulare act emis de inspectoratul scolar

Am solicitat instantei anularea deciziei de numire pe post a unei persoane, numirea pe post facandu-se ilegal. Cine ocupa postul pana la hotararea instantei, deci postul se afla in litigiu ???
Ultima modificare: Luni, 8 August 2011
zahsor, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:00, 8 August 2011
Pina la solutionarea definitiva a cauzei persoana care pretindeti ca ilegal a ocupat postul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare la proces zahsor zahsor Partea adversa si anume Inspectoratul Scolar Judetean a fost citata in instanta pana acum de 4 ori sau sa prezinte documentele care au stat la baza unei ... (vezi toată discuția)
Suspendare judecare cauza dosar civil in favoarea dosarului penal Nina1 Nina1 Buna ziua, In cadrul dosarului penal aflat in faza de cercetare se afla documente ce fac obiectul unui dosar civil aflat pe rolul instantei, in recurs. Este ... (vezi toată discuția)
Probleme transfer mihaicalinescu2005 mihaicalinescu2005 problema mea este urmatoarea: in anul 2007 , am participat la un concurs organizat de Agentia Nationala a functionarilor publici, pentru ocuparea unei ... (vezi toată discuția)