avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii plata concediului de odihna
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

plata concediului de odihna

care e formula de calcul a concediului de odihna?s-a facut o restructurare de post dar salariatul caruia i s-a restructurat postul nu si-a luat concediul de odihna!cum se plateste ?are salariul 670 lei!cum calculez?decizia de incetare pe 08.08.11.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in perioada preavizului clodete clodete La un salariat caruia i s-a restructurat postul si a venit 4 ore/ zi la serviciu, iar 8 zile a avut concediu de odihna, cum i se va calcula concediul de ... (vezi toată discuția)
Din ccc1 in ccc2 suciugeorgeta suciugeorgeta Am o salariata care a terminat ccc1 pe 15.04.2011 si a nascut pe 18.04.2011. Dupa parerea mea cred ca trebuie sa fac decizie de incetare a suspendarii cim cu ... (vezi toată discuția)
Am anunțat sarcina a doua zi după ce mi s-a desfăcut contractul de muncă. e obligat angajatorul să mă mențină angajată până la finalul sarcinii? adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, sunt in situatia in care mi s-a desfacut contractul de munca cu preaviz si sunt insarcinata. Nu am anuntat la lucru sarcina decat a doua zi in care ... (vezi toată discuția)