avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii plata concediului de odihna
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

plata concediului de odihna

care e formula de calcul a concediului de odihna?s-a facut o restructurare de post dar salariatul caruia i s-a restructurat postul nu si-a luat concediul de odihna!cum se plateste ?are salariul 670 lei!cum calculez?decizia de incetare pe 08.08.11.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Din ccc1 in ccc2 suciugeorgeta suciugeorgeta Am o salariata care a terminat ccc1 pe 15.04.2011 si a nascut pe 18.04.2011. Dupa parerea mea cred ca trebuie sa fac decizie de incetare a suspendarii cim cu ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in perioada preavizului clodete clodete La un salariat caruia i s-a restructurat postul si a venit 4 ore/ zi la serviciu, iar 8 zile a avut concediu de odihna, cum i se va calcula concediul de ... (vezi toată discuția)
Am anunțat sarcina a doua zi după ce mi s-a desfăcut contractul de muncă. e obligat angajatorul să mă mențină angajată până la finalul sarcinii? adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, sunt in situatia in care mi s-a desfacut contractul de munca cu preaviz si sunt insarcinata. Nu am anuntat la lucru sarcina decat a doua zi in care ... (vezi toată discuția)