Buna ziua,
In anul 2000 am cumparat o garsoniera de la o persoana fizica printrun contracr de vanzare cumparare.
Nu am procesul verbal de predare primire al garsonierei dar, numarul lui este specificat in contract.
Mai nou am vazut ca pentru vanzare, buletin ,......etc este cerut si procesul verbal de predare primire.
Va intreb :Eu ce sa fac?
Sa merg cu contractul de V/C si sa-l solicit ( cu o taxa 50 ron arhiva, 130 ron duplicat ) sau nu (poate ca in caz de V/C nu e nevoie de el --pt ca nici nu l-am avut )
Multumesc
La adresa la care locuiesc, cand sotul si-a facut buletinul mi s-a cerut afara de contract de construire al imobilului si procesul verbal de predare primire pe care nu il aveam.
Afost nevoie sa merg la vechiul ICVL (actualmente Romconfort si sa solicit un duplicat pe care am platit 50 ron pt arhiva, 130 ron duplicat, 10 ron anunt de declarare nul proces verbal ).
Si colac peste pupaza am dat si iscalitura ca sunt de acord sa-si faca buletinul la adresa unde domicilia de 27 de ani, asta pt. ca, contractul de construire era facut pe numele meu de fata ( inaintea casatoriei )
Nu au contat certif de casatorie , vechiul buletin cu adresa actuala actualizat din 10 in 10 ani, actele casei,,,,,,,,,musai procesul verbal pe care a trebuit sa-l cer in duplicat............................