avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care sunt conditiile pentru inscriere la doctorat?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care sunt conditiile pentru inscriere la doctorat?

buna ziua,
poate sa-mi spuna cineva care sunt conditiile pentru inscriere doctorat 2011-2012?
care este taxa?
daca se poate face fara frecventa.
multumesc
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 22:29, 8 August 2011
Ordinul MECTS nr. 4.061/2011 - cadrul general de organizare si desfasurare a admiterii in ciclurile de studii universitare de licenta, de master si de doctorat pentru anul universitar 2011-2012

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doctorat in limbi straine Alina_AST Alina_AST Buna ziua. Am niste nelamuriri legate de urmarea unui doctorat, poate ma ajuta cineva cu cateva raspunsuri: 1. Eu am terminat facultatea de Limbi si ... (vezi toată discuția)
Documente in original pentru pastrarea locului bugetat la facultate alle1 alle1 Buna ziua, Intampin o adevarata problema care se prezinta pe scurt in felul urmator: Studenta in anul 5 la o facultate in regim taxa,am decis sa mai fac o ... (vezi toată discuția)
Studii universitare initiate inainte de sistemul bologna laura-ioana laura-ioana Buna ziua. Diploma de licenta obtinuta in urma unor studii universitare de lunga durata de 4 ani, initiate in 2002 si finalizate in 2006, echivaleaza cu ... (vezi toată discuția)