avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte munca nescanata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte munca nescanata

Buna ziua,

De foarte mult timp incerc sa-mi recuperez cartea de munca.
In urma ultimei discutii de acum o saptamana,am aflat ca de fapt nu a fost scanata.
Se mai poate face ceva in acest sens?
Cum ma afecteaza pe mine ca posesor acest lucru?
Multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: suede , utilizator 22:06, 8 August 2011
Va trebuii sa asteptati sa fie scanata de catre CNPAS.

Oricum, incepand cu 1 ianuarie 2011 Cartile de Munca nu se mai completeaza de catre anagajator.
Ultima modificare: Luni, 8 August 2011
Alexandru Munteanu, Avocat
Inteleg ca aceasta procedura se poate efectua in continuare.

Este obligatia angajatorului sa se ocupe de acest lucru sau pentru siguranta ca se face,sa merg eu sa o rezolv?

Multumesc!
Unde este cartea de munca a dvs.?

Angajatorii care aveau cartile de munca in arhiva lor trebuiau sa le depuna pana la 31 decembrie 2012.
Ultima modificare: Luni, 8 August 2011
Alexandru Munteanu, Avocat
Tocmai ca asta e problema,este la angajator B-)
Atunci angajatorul sa mearga sa depuna Cartea de Munca la Casa de Pensii. Va primii o amenda sau puteti merge dvs. si veti primi dvs. o amenda dar considerabil mai mica decat cea pe care ar primi-o angajatorul.

Alte discuții în legătură

Se percep amenzi pt nepredarea cartii de munca la scanat? roxxanna roxxanna Stimati domni, Am cateva intrebari referitoare la urmatoarea situatie: Sunt in concediu de crestere copil. Am lucrat pana in August 2009 cand mi-a ... (vezi toată discuția)
Revisal divele divele Stie cineva daca trebuiau depuse la ITM , pentru scanare/prelucrare/ cartile de munca ale salariatilor angajati dupa data de 01.04.2001 ? (vezi toată discuția)
Scanarea cartilor de munca. Romica Murariu Romica Murariu Sunt an Italia.Nu am aflat la timp de scanarea obligatorie!Sunt pasibil de amenda eu si sotia!Cat este amenda si cum e ea stabilita?Dupa cum hotarasc cei de la ... (vezi toată discuția)