avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PERSOANA FIZICA INDEPENDENTA(ASISTENTA MEDICALA)
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PERSOANA FIZICA INDEPENDENTA(ASISTENTA MEDICALA)

Buna ziua.Ce implica PFI.....daca brutul este 3500 lei....cat este netul dupa toate darile catre stat????Ce se poate deduce din acest venit????..astept cat mai multe detalii... multumesc....

Alte discuții în legătură

Contributie cas pfi ElenaGrig ElenaGrig Buna ziua! Sunt medic colaborator PFI cu un venit net realizat pe anul 2015 de 3500 ron. In conditiile in care venitul lunar este sub 35% din salariul mediu ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit si contributii pensie si sanatate Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, sunt medic colaborator ( un fel de PFi) si sunt si salariata in spital de stat. Pt 2023 am un profit sub 12 salarii brute minime pe economie, dar am ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate pt pfi RamonaMV RamonaMV Buna-ziua! Sunt PFI (persoana fizica independenta) - Medic Independent din iunie 2014, inainte am fost salariata. Lucrez 8 ore pe zi la o clinica si am un ... (vezi toată discuția)