ce se intampla daca instanta va decide ca sotul meu sa ia copilul de sarbatori di in vacanta si eu nu voi fi de acord pt ca sotul locuieste in jud.bihor si eu in jud hunedoara.copilul avind doar 3 ani???
Daca instanta va decide in acest sens, va trebui sa respectati acest lucru.
Daca sunteti inca in litigiu, puteti sa solicitati totusi ca "predarea" copilului sa se faca la sediul primariei din localitatea dvs.(ofiterul de serviciu intocmeste de fiecare data un proces verbal) si aducerea dupa terminarea zilelor de vizita sa se faca in acelas loc.
Poate ar fi bine totusi sa angajati un avocat care sa sustina variante de vizitare ce va sunt dvs. convenabile si nu sunt de natura sa aduca "prejudicii" pentru minor.
Mult succes.
Va putea pune in executare hotararea prin care a fost stabilit programul de vizita al minorului si/sau sa formuleze plangere penala pentru savarsirea infractiunii prev. de art 307 al. 2 c.pen.in situatia in care in mod repetat ingraditi dreptul de vizita al tatalui.
sincer mie teama sa imi las copilul la el acasa pt caci copilul nu ai cunoaste familia si nici familia lui nu pot spune ca al doreste pt ca pina la 2 ani si 7 luni nu lau vazut si atunci lau vazut ca mam dus eu cu copilul in oradea.si atunci cind am fost eu acolo o zi am fost plecata de la copil de acasa si copilul a stat nemincat.
Executare silita
catacata2011
Buna seara! Va rog ajutatima sa elucidez urmatoarea problema. Ma judec cu fosta concubina de 1 an de zile pt stabilirea domiciliului fetitzei noastre minore. ... (vezi toată discuția)