avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT

Pot obtine desfasuratorul de la telefonul sotului meu prin instanta in cazul in care vreau sa dovedesc ca ma inseala cu alta femeie?Si cum?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 20:53, 17 August 2011
Chiar daca veti obtine acest desfasurator,cum veti demonstra ca va inseala????
faptul ca suna la un anumit numar nu dovedeste nimic. in instanta va trebuie doar 'vointa' dvs de a divorta bineinteles din culpa exclusiva a paratului. insa partea ca va insela sau nu este doar o forma de atac care va creea doar circ in instanta si nu va ajuta. va puneti un martor care va spune(stiind acest lucru) ca relatia matrimoniala dintre parti nu mai poate continua din cauza ca paratul o inseala pe sotie si cam atat aveti de facut/zis.
BUNA ZIUA!AU FOARTE MULTE MESAJE TRIMISE ,DIN CARE REIES FOARTE MULTE LUCRURI,INCLUSIV JIGNIRI LA ADRESA MEA.SE POATE CERE ATUNCI STENOGRAMA CU MESAJELE?MULTUMESC
nu va ajuta cu nimic si nu le puteti obtine. cel mai usor este se adus un martor care sa dclare ca stie ca va inseala. sunt sute de divorturi de tipul acesta. pe nimeni nu intereseaza in ce mod, avand in vedere ca raul deja s-a produs.
Am doi copii minori ,unul de 6 si unul de 10 ani.Ce se va intampla cu ei in cazul unui divort?Ambii copii vor sa stea cu mine,deoarece tatal lor ii neglijeaza,ii lasa cu orele singuri in casa si el pleaca la intalniri. Ce e de facut in cazul asta?

Alte discuții în legătură

Divort gabymiha gabymiha Sotia mea a fugit cu amantul ei si a luat-o si pe fiica mea cu ea. Locuiesc acum cu totii la doar cateva case de fostul nostru domociliu conjugal. In plus ... (vezi toată discuția)
Divort,cand una dintre parti nu e de acord mare mare As vrea sa stiu ce drepturi are o sotie,daca s-a decis sa divorteze pentru ca nu mai vrea sa accepte maltratarea verbala,santajul si amenintarile sotului,dar ... (vezi toată discuția)
Divort mape mape ....in cazul in care inaintez o cerere de divort in care specific motivul ca fiind -infidelitatea unuia dintre soti, raportul final al unei companii de ... (vezi toată discuția)