avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT

Pot obtine desfasuratorul de la telefonul sotului meu prin instanta in cazul in care vreau sa dovedesc ca ma inseala cu alta femeie?Si cum?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 20:53, 17 August 2011
Termenul variaza de la instanta la instanta.
Sunt instante care acorda termen peste 2 luni, altele peste un an.
Ok.Multumesc.Vreau sa divortez dar fetita mea implineste 10 ani abia in octombrie.Sunt din Galati,credeti ca poate avea loc prima infatisare pana atunci daca depun acum cererea de divort?
Depinde care este situatia la Judecatoria Galati..asa dupa nr. de dosare la care au ajuns ( vad nr. pe portal peste 16.000) este posibil dupa luna octombrie.
In privinta minorei,in situatia primirii termenului pana in octombrie, desi ma indoiesc, oricum aceasta nu va fi ascultata la primul termen de judecata, asa ca pana la al doilea termen va implini varsta necesara ascultarii sale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort gabymiha gabymiha Sotia mea a fugit cu amantul ei si a luat-o si pe fiica mea cu ea. Locuiesc acum cu totii la doar cateva case de fostul nostru domociliu conjugal. In plus ... (vezi toată discuția)
Divort,cand una dintre parti nu e de acord mare mare As vrea sa stiu ce drepturi are o sotie,daca s-a decis sa divorteze pentru ca nu mai vrea sa accepte maltratarea verbala,santajul si amenintarile sotului,dar ... (vezi toată discuția)
Divort mape mape ....in cazul in care inaintez o cerere de divort in care specific motivul ca fiind -infidelitatea unuia dintre soti, raportul final al unei companii de ... (vezi toată discuția)