avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT

Pot obtine desfasuratorul de la telefonul sotului meu prin instanta in cazul in care vreau sa dovedesc ca ma inseala cu alta femeie?Si cum?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 20:53, 17 August 2011
Solicitati incredintarea minorilor spre crestere si educare si stabilirea unei pensii de intretinere in favoarea acestora, administrati probe din care sa rezulte cele sustinute mai sus de dvs. si de asemenea probe din care sa rezulte ca puteti oferi minorilor conditii optime de crestere si educare superioare celor oferite de catre tata.
Avand in vedere ca unul dintre minori a implinit varsta de 10 ani, acesta va fi ascultat de instanta cu privire la optiunea sa privind incredintarea.
Probe:-inscrisuri, martori, ancheta sociala, interogatoriul tatalui minorilor pe capatul de cererer privind incredintarea, ascultarea minorului in varsta de 10 ani.
Angajati avocat.
Ce acte imi trebuie pentru a deschide actiune de divort si cam la cat ajunge onorariul unui avocat?
Ce acte imi trebuie pentru a deschide actiune de divort si cam la cat ajunge onorariul unui avocat?
Onorariul avocatial se stabileste liber intre avocat si client in functie de criteriile prev. de art 132 din Statutul profesiei de avocat.
In privinta actelor, fiecare dosar are o situatie particulara si deci inscrisurile care constituie probe sunt diferite de la caz la caz.
De principiu, pentru inceput aveti nevoie de certificatul de casatorie in copie legalizata, certificat de nastere minor in copie xerox, adeverinta de venit insa si alte inscrisuri in functie de situatia dvs. efectiva.
la cat timp dupa depunerea cererii de divort are loc prima infatisare?

Alte discuții în legătură

Divort gabymiha gabymiha Sotia mea a fugit cu amantul ei si a luat-o si pe fiica mea cu ea. Locuiesc acum cu totii la doar cateva case de fostul nostru domociliu conjugal. In plus ... (vezi toată discuția)
Divort,cand una dintre parti nu e de acord mare mare As vrea sa stiu ce drepturi are o sotie,daca s-a decis sa divorteze pentru ca nu mai vrea sa accepte maltratarea verbala,santajul si amenintarile sotului,dar ... (vezi toată discuția)
Divort mape mape ....in cazul in care inaintez o cerere de divort in care specific motivul ca fiind -infidelitatea unuia dintre soti, raportul final al unei companii de ... (vezi toată discuția)