avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transmiterea revisalului in 09.08.2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transmiterea revisalului in 09.08.2011

Daca din 01.08.2011 si pana in 08.08.2011 inca se mai transmitea la ITM versiunea veche de revisal, astazi in 09.08.2011 trebuie deja sa lucrez si sa transmit datele la ITM prin noua versiune?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:39, 10 August 2011
Nu aveti cum deoarece trebuie sa apara acum versiunea definitiva a Revisalului.
Pana la aparitia aplicatiei definitive, transmiterea se face ca si pana acum pe vechiul Revisal.
De azi probabil se lucreaza la propunerile facute dupa perioada de testare, si as aprecia ca aplicatia definitiva va apare prin 15 august.
Buna ziua,

Am lipsit din tara o perioada si acum nu mai inteleg ce se intampla cu Revisalul. M-am apucat sa citesc insa tot nu mi-e clar.
Am nevoie de ajutor din partea d-voastra, a oricui, va rog frumos.

Eu transmiteam pana acum (cu user si parola) on line, modificarile operate in Revisal.

Ce trebuie sa fac acum? Trebuie sa ma prezint la ITM pentru un user si o parola noua?
Trebuie sa trec doar informatiile salariale pt angajatii de la 1 aug sau mai trebuie sa trec si altceva?
Trebuie sa le transmit apoi pe acestea on line? Ca pana acum?

Multumesc mult de tot.

Deocamdata transmiteti Revisalul ca si pana acum.
Se asteapta aparitia aplicatiei noi de Revisal care va insemna respectarea HG 500/2011.
Noua aplicatia a fost in testare, descarcabila de la site inspectia muncii, daca vreti sa vedeti cam cum va arata si sa va acomodati cu ea.
Aveti aici doua articole publicate de avocatnet, in cursul zilei de ieri. Poate va sunt utile:

www.avocatnet.ro/content/art...

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal Eva_56 Eva_56 Suntem ONG si avem un salariat care pina in prezent avea cartea de munca si CIM cu toate aditionalele la ITM. Ce obligatii avem in prezent. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Re visal ana_abo ana_abo Salutari tuturor! Pentru noua versiune revisal conf. hg.500/2011 trebuie sa obtinem alta parola de la itm? de ex. eu si inainte de aceasta varianta aparuta in ... (vezi toată discuția)
Revisal danlpl danlpl Buna, recent am introdus datele necesare pentru revisal, in revisalul vechi. Atunci cand am vrut sa le trec in cel nou, am constatat ca nu mai pot sa intru in ... (vezi toată discuția)