avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... REZILIEREA CONTRACTULUI DE INCHIRIERE A SPATIULUI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

REZILIEREA CONTRACTULUI DE INCHIRIERE A SPATIULUI

Se poate rezilia un contract de închiriere a unui spatiu printr-o notificare a beneficiarului, in condiţiile în care nu se prevede în contract această modalitate? Precizez că singurul mod de reziliere prevăzut în contract este acela de a nu achita contravaloare chiriei aferente timp de 2 luni.
Cel mai recent răspuns: waly_1 , utilizator 12:57, 10 August 2011
rezilierea contractului de inchiriere poate fi facuta in conditiile Codului civil si prin denuntare unilaterala...
Mulțumesc pentru informații!
În fapt obiectul contractului îl reprezenta amplasarea unui bancomat într-un spațiu.
Datorită costurilor ridicate care reprezentau activitatea și condițiile amplasării, bancomatul respectiv nu s-a mai adus în spațiul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract inchiriere resursesbc resursesbc Situatie: un contract de inchiriere a unui saptiu comercial, pe o perioada de 5 ani, intre 2 societati comerciale. Clauza: rezilierea contractului inainte de ... (vezi toată discuția)
Intrebare, contract de inchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de proprietar am dat in chirie un spatiu in baza unui contract de inchiriere. In ultima ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere viocorb@yahoo.com viocorb@yahoo.com am un contract de inchiriere spatiu comercial , sunt chiriasul , perioada contractului este de 2 ani, este stabilita o chirie lunara, care poate fi indexata la ... (vezi toată discuția)