avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare vector fiscal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare vector fiscal


buna ziua,la infiintarea unei firme s-a bifat in declaratia pentru vectorul fiscal impozit pe profit si certificatul constatator si CUI-ul au iesit asa.
deoarece de fapt se dorea infiintarea unei microintreprinderi se poate modifica declaratia de vector fiscal pe motiv de eroare materiala?
sau exista un alt mijloc de schimbare al vectorului fiscal din impozit pe profit in microintreprindere fara sa fiu nevoit sa infiintez alta firma de la inceput?

Din punct de vedere fiscal nu mai puteti reveni la impozit pe venitul microintreprinderilor anul acesta.
Daca indepliniti conditiile in anul urmator puteti trece incepand cu 01.01.2012.
Din punct de vedere juridic las colegii specializati sa va raspunda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare materiala infiintare firma andreea20ro andreea20ro buna ziua,la infiintarea unei firme s-a bifat in declaratia pentru vectorul fiscal impozit pe profit si certificatul constatator si CUI-ul au iesit ... (vezi toată discuția)
Firma infiintata in 2013 platitoare de impozit pe profit getutam getutam Daca o firma s-a infiintat in ianuarie 2013 si este inregistrata la registrul comertului ca fiind platitoare de impozit pe profit trebuie ca de la 01.02.2013 ... (vezi toată discuția)
Dizolvare microintreprindere aflata in suspendare costy1 costy1 Buna ziua , Va expun urmatoarea situatie . O societate inregistrata ca microintreprindere , isi suspenda activitatea prin registrul comertului in cursul ... (vezi toată discuția)