avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salarii

Buna ziua,

Am urmatoarea problema: intr-o luna societatea nu a avut bani ca sa plateasca salariile. Angajatii si asociatii de comun acord au hotarat compensarea salariilor cu calculatoare si alte mijloace fixe.

Poate cineva sa ma ajute cu o monografie contabila in ceea ce priveste reducerea salariilor cu valoarea mijl fixe??

Va multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Bilant de lichidare Patru Mariana Patru Mariana Buna ziua! Am o societate la care cei doi asociati(sot+sotie) de comun acord au hotarat dizolvarea si lichidarea simultana. Am depus Hot.AGA la ORC si acum ... (vezi toată discuția)
Amortizare completa-cum procedez iuli-ana iuli-ana daca am un mijloc fix complet amortizat trebuie sa fac inregistrarea 2813=2133,de exemplu? (asa am invatat la facultate) si il pastrez in registrul de mijloace ... (vezi toată discuția)
Tva la depasirea plafonului de 300000 lei ionela11 ionela11 Buna ziua, Daca am depasit plafonul de 300000 lei in luna august 2018 si daca ma inregistreaza ca platitor de tva trebuie sa platesc tva-ul la diferenta ... (vezi toată discuția)