avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere ctr Vodafone
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere ctr Vodafone

Buna ziua,

In martie am inch un ctr pe un abonament la vodafone romania , am luat un telefon ieftin de 15 euro .
Nu sunt multumita de servicii,nu imi pot modifica abonamentul chiar daca le spun ca nu mi se potriveste, mi-au cerut bani avans pt roaming etc am avut cateva incidente si vreau sa reziliez ctr fara sa platesc penalitatile din contract .
Exista o alta cale?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 23:35, 9 August 2011
Conform contractului, penalitatile se datoreaza doar in cazul denuntarii unilaterale a contractului.
In cazul in care firma de telefonie mobila nu respecta clauzele contractuale, furnizand servicii defectuase, puteti solicita rezilierea contractului. In situatia rezilierii, nu aveti obligatia platii penalizarilor.
Ultima modificare: Marți, 9 August 2011
ContSters103772, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract telefonie mobila manuelle manuelle Buna ziua. Imi puteti spune va rog care sunt conditiile in care se poate anula un contract de telefonie mobila? Mai am 17 luni de perioada contractuala, ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone tictac tictac Buna ziua, In urma cu circa 18 luni mi-am prelungit contractul cu Vodafone telefonic, operatorul prezentandu-mi oferta de servicii, tariful si faptul ca mi ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie Caydenz Caydenz Doresc sa reziliez un contract Vodafone. Am sunat la Vodafone si mi-au spus ca trebuie sa achit o taxa de 150 de euro (sau ceva de genu) pentru a rezilia ... (vezi toată discuția)