avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatei vanzare produse cosmetice in salon
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatei vanzare produse cosmetice in salon

Buna ziua,
Pentru comercializare produse cosmetice in salon de infrumusetare, am nevoie de o autorizatie anume? Mentionez ca in obiectul meu de activitate principal este acesta de coafura, cosmetica, etc, dar in obiectul secundar de activitate, printre altele avem si comercializare diferite produse.
Am nevoie de anume autorizari speciale,alte acte sau sunt acoperita numai de ceea ce este specificat in actul constitutiv?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 08:51, 10 August 2011
Nu,este suficient daca aveti trecut in obiectul secundar aceasta activitate.
Ultima modificare: Marți, 9 August 2011
andymaurul, utilizator
Pisichela a scris:

Buna ziua,
Pentru comercializare produse cosmetice in salon de infrumusetare, am nevoie de o autorizatie anume? Mentionez ca in obiectul meu de activitate principal este acesta de coafura, cosmetica, etc, dar in obiectul secundar de activitate, printre altele avem si comercializare diferite produse.
Am nevoie de anume autorizari speciale,alte acte sau sunt acoperita numai de ceea ce este specificat in actul constitutiv?
Multumesc mult!

In certificatul constatator eliberat de ONRC la infiintare apare activitatea de comercializare ca fiind autorizata? Daca nu, atunci trebuie depusa declaratia model 3 prin care autorizati aceasta activitate. Nu e suficient sa ai trecut in actul constitutiv un milion de CAEN-uri trebuie da le si autorizezi......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere salaon unghii false Mirabelapomparau Mirabelapomparau Buna ziua, As dori sa deschid un salon de unghii false, eu mai am o firma si printre toate codurile caen cre le am in afara de obiectul principal il am si ... (vezi toată discuția)
Pfa salon de infrumusetare - cosmeticiana trebuie sa infiinteze p.f.a. cu sediul la domiciliu sau la salon? MaxineA MaxineA Buna ziua. Am amenajat apartamentul propriu ca salon de infrumusetare cu o camera pentru coafura, una pentru manichiura si una pentru cosmetica. Eu voi lucra ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen pot folosi? Lauramlr Lauramlr Buna ziua! Având în vedere că meseria de stilist extensii gene a fost introdusă în România, in urma unui curs de extensii gene, pot deschide un PFA ... (vezi toată discuția)