Sunt o mamica a unui copil de un an si 11 luni. Deci, peste o luna trebuie sa-mi reiau serviciul, insa am aflat cu stupoare ca firma angajatoare si-a suspendat temporar activitatea. Intrebarea mea este cand trebuie/trebuia sa primesc instiintarea de desfacere a contractului de munca?
Iar in cazul acesta pot beneficia de somaj? Daca da, cand ar trebui sa depun dosarul la AJOFM?
Veti primi decizia de incetare fie odata ce veti relua activitatea, dupa expirarea CIC, fie, daca se considera ca masura prevaleaza CIC in timpul acestuia, aveti un preaviz de 20 de zile, iar trecerea in somaj se face in luna urmatoare disponibilizarii
Temerea mea se datoreaza faptului ca am fost anuntata telefonic, in timpul unei discutii cu patronul, ca cartea mea de munca se afla la ITM si pot sa merg sa o iau de acolo. S-a mai intamplat si inainte sa fie luate decizii in cadrul firmei, fara a se transmite ulterior instiintari in scris angajatilor.
Prin urmare se poate sa nu primesc nici un fel de instiintare de concediere si sa ma trezesc pur si simplu fara loc de munca. Ce fac in acest caz?
Dreptul la somaj
costa332
buna ,sotia mea este in concediu pt cresterea copilului care se termina peste o luna,poate intra in somaj dupa aceea? intrucat unde lucra sa restrans ... (vezi toată discuția)