avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... P.F.A dependent sau independent
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

P.F.A dependent sau independent

Doresc colaborarea in calitate de agent, cu o societate comerciala.Aceasta accepta colaborarea numai cu P F A -urile.Plata impozitului pe profit se retine la sursa in intregime 16%.Acest PFA inteleg ca este dependent.Se mai depun declaratii la finante daca impozitul este retinut total la firma?Lucrez cu C.I.M la o alta societate si ma intereseaza daca se mai platesc inca odata contributile la C.A.S si C.A.S.S daca P.F.A-ul este dependent ? In ce normativ este stipulat acest lucru?

Alte discuții în legătură

Declaratie 200 pt pfa si persoana fizica acatanas acatanas Pe parcursul anului 2012 am lucrat ca PFA in acelasi timp cu alte contracte civile de prestari servicii . Pentru activitatea desfasurata ca PFA depun ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului si a contributiei de sanatate retinute la sursa pentru pfa Mi-ha-il Mi-ha-il Buna ziua, O societate comerciala care nu are salariati (deci in vectorul fiscal nu are contributii sociale) dar are contract de prestari servicii cu un PFA ... (vezi toată discuția)
Cea mai buna forma legala de organizare pt impozite cat mai mici mariusa34 mariusa34 Buna ziua, In urma noilor reglamentari pt PFA, doresc sa inchid PFA-ul si sa deschid un SRL. Imi puteti confirma va rog rezultatele documentarii ... (vezi toată discuția)