avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... suspendare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

suspendare PFA

Buna ziua,

Sunt angajata cu contract de munca de la 01 octombrie 2010. Am si un PFA iar ultima activitate desfasurata in cadrul acestuia a fost in luna septembrie 2010. Acum sunt insarcinata in 33 de saptamani iar 28 septembrie 2011 este data estimata pentru a naste. De la 01 august am intrat in concediu prenatal. Am cateva intrebari:
1. Cum mi se va calcula indemnizatia de crestere copil, avand in vedere ca nu se implinesc fix 12 luni de contract de munca?
2. Sunt obligata sa-mi suspend PFA-ul?
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 19:08, 24 August 2011
Pentru a beneficia de indemnizatie trebuie sa fi realizat venituri impozabile in ultimele 12 luni.
Activitatea PFA trebuie sa se suspende pe perioada platii indemnizatiei crestere copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! ma interesează cum se calculează indemnizația ... denisa.adelina96 denisa.adelina96 Bună ziua! Ma interesează cum se calculează indemnizația pentru PFA. Am născut în luna iunie , am lucrat până în luna mai , în iunie am avut concediu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de maternitate dan0007 dan0007 Incepand din octombrie 2012 am avut un contract tip \\"plata cu ora\\" pentru activitati realizate intre lunile octombrie 2012-mai 2013. Salariul pentru aceste ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil RAMY82 RAMY82 Buna seara, Sunt incadrata in munca de la 01 oct 2012,in 13 august am nascut un baietel,am fost in concediu pre si post natal din 01 aug-31 oct,contractul de ... (vezi toată discuția)