avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Utilizare semnatura electronica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Utilizare semnatura electronica

Am achizitionat un kit de semnatura, fiind administrator al unei societati.
Vreau sa deleg catre contabil sarcina depunerii declaratiilor (de altfel adresa de mail din certificat este a lui nu a mea).
La ce riscuri ma expun dpdv al semnarii unor documente in afara de cele agreata de mine personal? Poate fi folosita semnatura cu rea vointa? Se pot semna digital alte documente care sa imi creeze obligatii oneroase?

multumesc!

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica blu_angel blu_angel Buna seara! Declaratiile fiscale ale firmei sunt semnate si depuse electronic de firma cu care avem incheiat contract de prestari servicii. Administratorul ... (vezi toată discuția)
Depunere online declaratii 100, 300 Doina B Doina B Buna ziua! Cu riscul de a considera ca pun o intrebare banala, pt linistea mea v-o adresez totusi: Am o firma cu salariati pt care voi depune online ... (vezi toată discuția)
Semnatura digitala si dreptul aplicarii acesteia cristina_71 cristina_71 Buna ziua. Intrebarea mea este daca sunt angajata cu cim la un srl, am dreptul de semnatura digitala a declaratiilor depuse online, sau mai este nevoie si de ... (vezi toată discuția)