avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnatura digitala si dreptul aplicarii acesteia
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnatura digitala si dreptul aplicarii acesteia

Buna ziua. Intrebarea mea este daca sunt angajata cu cim la un srl, am dreptul de semnatura digitala a declaratiilor depuse online, sau mai este nevoie si de procura notariala.
Cel mai recent răspuns: Elis Ismail , Contabil 08:51, 9 Aprilie 2014
Daca nu sunteti si reprezentantul legal al societatii, va trebuie procura notariala.
Multumesc.Un contabil angajat al unei firme nu poate folosi propria semnatura digitala, nu este echivalentul semnarii actelor de catre contabil? Ma gandesc ca avand cim cu firma respectiva ar avea si drept de semnatura in acte (declaratii, bilant). Nu cunosc suficient legislatia in acest domeniu.
Daca certificatul digital este pe numele contabilei societatea ii face imputernicire pentru a depune declaratiile on-line. - ordinul nr. 858/2008 privind depunerea declaratiilor fiscale prin mijloace electronice de transmitere la distanta.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pentru contabila branzovenescu branzovenescu In ce conditii trebuie o firma sa faca procura notariala contabilei? Procura este pentru depunerea online a situatiilor contabile. Multumesc (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Declaratii online SIMONICAA SIMONICAA Am preluat un magazin alimentar de la un prieten de familie si pentru depunerea declaratiilor online trebuieste de la notar o declaratie.Problema mea este ca ... (vezi toată discuția)