Am preluat un magazin alimentar de la un prieten de familie si pentru depunerea declaratiilor online trebuieste de la notar o declaratie.Problema mea este ca am procura de la prietenul de familie dar nu se poate.mi s a spus ca trebuie sa vina el din italia.ce este de facut
daca aveti un contabil care are certificat digital-semnatura electronica, nu trebuie decat sa faceti o procura notariala prin care sa il imputerniciti sa depuna declaratiile on-line asta daca sunteti administrator-depinde cum ati preluat aceasta afacere!
dupa ce faceti procura pe baza actelor care atesta ca sunteti administrator. pe baza copiei dupa cartea de identitate a unei persoane abilitate cu certificat digital. se depune declaratia 150 la administratie
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.