avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratii online
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratii online

Am preluat un magazin alimentar de la un prieten de familie si pentru depunerea declaratiilor online trebuieste de la notar o declaratie.Problema mea este ca am procura de la prietenul de familie dar nu se poate.mi s a spus ca trebuie sa vina el din italia.ce este de facut
Cel mai recent răspuns: ARISTITA MARCU , Contabil 23:41, 21 Iulie 2011
daca aveti un contabil care are certificat digital-semnatura electronica, nu trebuie decat sa faceti o procura notariala prin care sa il imputerniciti sa depuna declaratiile on-line asta daca sunteti administrator-depinde cum ati preluat aceasta afacere!

dupa ce faceti procura pe baza actelor care atesta ca sunteti administrator. pe baza copiei dupa cartea de identitate a unei persoane abilitate cu certificat digital. se depune declaratia 150 la administratie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot depune online declarația 390 fără semnătură digitală. există posibilitatea să o pot depune la ghișeu? doblor doblor Buna ziua! In urma cu 2 luni am infiintat un PFA cu activitatea principala de Consultanta in IT (CAEN 6202). Luna trecuta m-am inregistrat in ROI pentru ca ... (vezi toată discuția)
Semnatura digitala si dreptul aplicarii acesteia cristina_71 cristina_71 Buna ziua. Intrebarea mea este daca sunt angajata cu cim la un srl, am dreptul de semnatura digitala a declaratiilor depuse online, sau mai este nevoie si de ... (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)