Sunt patroana unei firme de confectii din Buzau. Mi s-a adus la cunostinta ca un angajat al firmei a incercat sa sustraga anumite produse din firma. L-am chemat in biroul meu si l-am inregistrat (fara sa ii cer acordul). In acea inregistrare angajatul isi recunoaste vina. I-am desfacut contractul de munca in baza art 63 (1) din codul muncii. Acum, acest angajat vrea sa ma dea in judecata pt ca l-am inregistrat fara voia lui. Mentionez ca vreau sa folosesc inregistrarea intr-un eventual proces. Pot sa fac lucrul acesta? Pot fi acuzata pentru ca l-am inregistrat fara acordul lui?
1. Care este data incetarii c.i.m. adevarata? ... intr-un alt topic , ati specificat adta de 14.08 , iar in acesta data de 15.08 ...:-/
2. Aceeasi intrebare o pun si aici pe acest topic , cum ii incetati c.i.m. inainte? ... suntem in data de 11.08.2011 si dvs ii incetati c.i.m. 14.08 sau pe 15.08.2011 asa cum ati postat in acest topic?
Incetare 61 a)
ade31
Buna ziua,
Un angajat al firmei, de 17 ani, nu a mai venit la locul de munca de o saptamana. Daca in regulamentul intern este specificat faptul ca \" la 3 ... (vezi toată discuția)