avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrarea audio
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrarea audio

Sunt patroana unei firme de confectii din Buzau. Mi s-a adus la cunostinta ca un angajat al firmei a incercat sa sustraga anumite produse din firma. L-am chemat in biroul meu si l-am inregistrat (fara sa ii cer acordul). In acea inregistrare angajatul isi recunoaste vina. I-am desfacut contractul de munca in baza art 63 (1) din codul muncii. Acum, acest angajat vrea sa ma dea in judecata pt ca l-am inregistrat fara voia lui. Mentionez ca vreau sa folosesc inregistrarea intr-un eventual proces. Pot sa fac lucrul acesta? Pot fi acuzata pentru ca l-am inregistrat fara acordul lui?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:56, 11 August 2011
@ AnaMaria59

1. Care este data incetarii c.i.m. adevarata? ... intr-un alt topic , ati specificat adta de 14.08 , iar in acesta data de 15.08 ...:-/

2. Aceeasi intrebare o pun si aici pe acest topic , cum ii incetati c.i.m. inainte? ... suntem in data de 11.08.2011 si dvs ii incetati c.i.m. 14.08 sau pe 15.08.2011 asa cum ati postat in acest topic?

3. Pe durata c.m. este interzisa concedierea ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheierea contractului de munca cristinasova cristinasova Buna seara ! Va rog sa ma ajutati sa pot incheia un contract de munca a unei angajate care a plecat de la locul de munca fara sa anunte si fara demisie, cum ... (vezi toată discuția)
Abandonarea locului de munca NAIMAD NAIMAD in data de 09.04.2012 am fost lasat balta de o angajata ,fara preaviz si fara cerere de demisie,de a doua zi mergand la un alt magazin ca vanzatoare.Mentionez ... (vezi toată discuția)
Incetare 61 a) ade31 ade31 Buna ziua, Un angajat al firmei, de 17 ani, nu a mai venit la locul de munca de o saptamana. Daca in regulamentul intern este specificat faptul ca \" la 3 ... (vezi toată discuția)