avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... ce drepturi are un administrator
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

ce drepturi are un administrator

ce drep are un administrator atunci cind o firma a fost inregistrata pe numele lui,
si dupa o periada de activare,asa presupusul directorface o comanda mare de marfuri fara sa achitie banii ,magazinul se inchide si originalul director dispare si furnizorii cer banii de la administrator care nici nu stie de asa ceva???????????????::(:(:(:(:(:(
Cel mai recent răspuns: Filip & Asociatii SCA , Avocat 10:13, 11 August 2011
Administratorul are cateva drepturi dar si foarte multe obligatii. Societatea va raspunde cu patrimoniul propriu iar Dvs. veti raspunde in masura in care se va deschide procedura insolventei si veti fi gasit vinovat pentru aducerea societatii in stare de insolventa printr-o serie de fapte reglementate de Legea 85/2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiderea unei firme?faliment sau insolventa? florinmanea florinmanea ce trebuie sa fac daca vreau sa inchid firma?ce este mai bine,falimentul sau insolventa?mai am dreptul sa deschid alta firma? (vezi toată discuția)
Firma cu datorii DanieleLuca DanieleLuca DETIN O FIRMA CU DATORII LA FURNIZORI SI SPATIUL UNDE AM FOST CHIRIAS DAR FARA DATORII LA STAT.CE URMEAZA?POT FI AFECTAT CA SI PERSOANA FIZICA? (vezi toată discuția)
Firma cu datorii ando271 ando271 Buna seara. Va rog sa ma lamuriti cu o problema. Tatal meu are un srl care a acumulat datorii la finante si la distribuitoriii de marfa. Isi poate suspenda ... (vezi toată discuția)