avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea recunostintei modificari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea recunostintei modificari

buna ziua. Am vazut de curand un proiect de lege de modificare a legii 341/2004 care spune caire si copii celor decedati in revolutie pot beneficia si dupa varsta de 26 de ani de indemnizatie reparatorie. in acest proiect am mai gasit si alte modificari cu privind acordarea celorlalte drepturi.As dori sa ma ajutati daca stie cineva daca acest proiect a fost votat si a intrat in vigoare.

Alte discuții în legătură

Urmas erou revolutie la 26 de ani zefir zefir Va rog sa mi spuneti, daca este vreo posibilitate de a beneficia mai departe de indemnizatia reparatorie cf legii 341/2004 avand calitatea de urmas Erou ... (vezi toată discuția)
Penie de urmas la al 2 lea master zefirzefir zefirzefir Am 24 de ani, vreau sa fac al 2 lea master la aceeasi facultate,alt profil, si am tatal decedat in REVOLUTIE, am avut pensie urmas si indemnizatie reparatorie ... (vezi toată discuția)
Ce fac in continuare cu certificatul de revolutionar? mitamiki mitamiki Dupa multe drumuri am intrat in sfarsit in posesia noului certificat de revolutionar(am fost ranit la revolutie in zona Televiziunii Romane).NU AM BENEFICIAT ... (vezi toată discuția)