avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere impotriva procesului verbal de contraventie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere impotriva procesului verbal de contraventie

termenul limita de depunere a contestatiei inpotriva unui proces verbal la legea circuletiei rutiere din tara noasta ROMANIA unde ar fi recomandat sa depun contestatiei /ce trebuie sa cuprinda cererea de contestati /descrierea czului cu lux de amanute /este cerere tip sau este suficient facuta de mina/ procesul vrbal a fost itogmit de catre un agent de circulatie care nu a luat in cele declarate de subsemnatu si a itocmit procesul verbal gresit ne specificind corect strada precum si descrierea acidentului in acest caz/ cumva constrins de inprejurari am semnat procesul si la mentiuni am sprcificat ca accidentul a avut loc pa alta strada /spuneam ca am semnat constrins de inprejurari datorita faptului ca eram ranit si mau tinut 3ore trebuia sa ma duc la spital sami acorde ingrijiri medicale /daca pe procesul verbal nu se intelege inscrisurile si am nevoie de un duplicat in care se poate descifra inscrisul as putea pot sa ma adresez la biroul poltiei de circulati sau ... unde/ pot optine copie depe declereti declaratia celu celui cu care am avut acidentul va multumes
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:04, 10 August 2011
Sa le luam pe rand: 1- contestatia se poate depune in termen de 15 zile de la data evenimentului la parchetul de pe raza localitatii unde a avut loc evenimentul. 2- Nu exista un model tip pt contestatie vedeti la parchetul unde depuneti contestatia. 3- Greselile consemnate in PV sunt suficiente pt a avea castig de cauza in contestatie. 4- Cu ajutorul unui avocat care sa va reprezinte puteti lua cunostinta de continutul declaratiei celuilalt participant la trafic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie declaratie si proces verbal de constatare sperantagabi sperantagabi daca fac o cerere la politie biroul rutier pot optine copie dupa declaratile si procesul verbal de constatare ale celui cu cere am avut acidentul si ale mele ... (vezi toată discuția)
Proces verbal ilizibil johny2k johny2k Buna ziua. Mi-a fost intocmit un proces verbal de catre un politist al politiei rutiere pentru depasirea vitelei legale. As dori sa mentionez ca am semnat ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala politia comunitara th3king666 th3king666 Salutare...am si eu o mica problema...saptamana trecuta am primit o amenda contraventionala de la P.C. pentru k nu am vrut sa ma legitimez.....Cum o ... (vezi toată discuția)