Buna ziua. Mi-a fost intocmit un proces verbal de catre un politist al politiei rutiere pentru depasirea vitelei legale. As dori sa mentionez ca am semnat procesul verba si ca nu am avut niciun fel de obiectiuni.
Abia dupa ce am ajuns acasa am observat ca scrisul este in proportie de 90% ilizibil si ca unele cifre (una din CNP si una din temeiul in baza caruia am fost amendat) sunt sa zicem "distorsionate".
As dori sa aflu daca pot cere anularea procesului verbal din cauza ca este ilizibil si care e temeiul legal de anulare. Va multumesc anticipat!
Da am depasit viteza. Doar ca ma gandeam ca se poate cere anularea PV-ului pe motiv ca nu se poate descifra conditiile in care s-a desfasurat evenimentul pentru care am fost sanctionat.
Este adevarat ca legalitatea procesului verbal prevaleaza temeiniciei, numai ca nu aveti motiv de anulare a procesului verbal pe aspecte de legalitate ( in sensul Og 2/2002 cu modificarile si completarile ulterioare).Iar pe aspecte de temeinicie, dv. nu contestati savarsirea faptei.
Deci, nu se impune formularea plangerii.
Amenda circulatie
UnDac
Buna,
Tocmai am luat o amenda pt viteza, poate pe buna dreptate, nu am fost atent ce viteza am avut exact. Problema e ca nu inteles absolut nimic din ce a ... (vezi toată discuția)