dupa ce am fost anuntat de seful de post telefonic ca a murit tata si e la morga in orasul xxx sa dus mama si a aflat ca de fapt murise de aproape 2 luni si ca nu la indentificat nimeni si iau facut autopsia au zis ceva de infarct cardio respiratoriu dar nu a lasato sal indentifice si nici cand lau bagat in groapa au zis cai cu formol si in stare de putrefactie nu stiu pe cine a ingropat e legal sai faca autopsie fara acordul cuiva din familie caci el nici nu a fost indentificat si dupa aia a zis ca nu murise acolo unde ma anuntase seful de post cica prin alt oras ce sa ma fac ca toti o dau din una in alta astai crima poate lau macelarit nu au lasato sal vada ce dumnezeu inseamna asta si nici nu i sa cerut bani pt aste 2 luni de morga nici autopsie platita nimic ..eu cred ca lau omorat si au platit sal ingroape asacumva sa nu se descopere nici cu politia si medicii ce e mafia oare pot sal dezgrop sa cer sa sevada acum cat mai este ceva din el daca o mai fi si nu lau macelarit tot#-o#-o#-o#-o#-o#-oX-(X-(X-(X-(
Cand se descopera un cadavru este obligatoriu sa i se faca autopsia la cererea organelor de cercetare penala. Totusi, daca nu l-ati identificat poate ca traieste. De ce nu vedeti partea frumoasa?