avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... mafia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

mafia

dupa ce am fost anuntat de seful de post telefonic ca a murit tata si e la morga in orasul xxx sa dus mama si a aflat ca de fapt murise de aproape 2 luni si ca nu la indentificat nimeni si iau facut autopsia au zis ceva de infarct cardio respiratoriu dar nu a lasato sal indentifice si nici cand lau bagat in groapa au zis cai cu formol si in stare de putrefactie nu stiu pe cine a ingropat e legal sai faca autopsie fara acordul cuiva din familie caci el nici nu a fost indentificat si dupa aia a zis ca nu murise acolo unde ma anuntase seful de post cica prin alt oras ce sa ma fac ca toti o dau din una in alta astai crima poate lau macelarit nu au lasato sal vada ce dumnezeu inseamna asta si nici nu i sa cerut bani pt aste 2 luni de morga nici autopsie platita nimic ..eu cred ca lau omorat si au platit sal ingroape asacumva sa nu se descopere nici cu politia si medicii ce e mafia oare pot sal dezgrop sa cer sa sevada acum cat mai este ceva din el daca o mai fi si nu lau macelarit tot#-o#-o#-o#-o#-o#-oX-(X-(X-(X-(
Cel mai recent răspuns: Andra Denise Dinca , Avocat 23:04, 10 August 2011
Cand se descopera un cadavru este obligatoriu sa i se faca autopsia la cererea organelor de cercetare penala. Totusi, daca nu l-ati identificat poate ca traieste. De ce nu vedeti partea frumoasa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnarea persoanei in lipsa cadavrului.presupusul faptuitor ar putea fi condamnat penal? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Problematica condamnarii penale a unei persoane ,, presupus vinovata? de un omor in lipsa existentei unui cadavru si a existentei unei certitudini de deces ... (vezi toată discuția)
Perle ,bijuterii , marcutii in mass-media romaneasca Radu Gabrian Radu Gabrian De mult timp in mass-media romaneasca si-au facut aparitia \"personaje\" care scriu sau \"emit\" pe anumite posturi de televiziune , unele cu acoperire ... (vezi toată discuția)
Discutii ce n-as vrea sa ajunga la moda! nucu$ nucu$ 1.Un tip a cumparat un frigider nou pentru casa lui. Ca sa scape de cel vechi, l-a pus in fata casei cu un carton pe el, pe care scria: \"E gratis, il vrei, ... (vezi toată discuția)