avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... spart beci comun fara sa anunte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

spart beci comun fara sa anunte

Speta:
-beci comun, proprietatea primariei, eu si vecinul chiriasi
-sg intrare in beci era pe la mine prin casa, dupa ce vecinul si-a dat acordul ca eu sa construiesc in acea zona
acum vecinul reclama drept de folosinta si obtine autorizatie de efectuare trapa beci, din locuinta proprie, dupa ani de procese
Problema este ca nu m-a anuntat ca sparge in beci si nicio schita cu impartitul de comun acord nu am semnat. Cica primaria i-a dat voie. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 23:49, 10 August 2011
avand in vedere ca proprietar este primaria , nu aveti ce face ca ea actioneaza ca orice proprietar dupa cum doreste.:">
Ce pot face?

Sa redeveniti buni vecini ca atunci cand v-ati cunoscut. Impartiti daca este bun comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionare in justitie acord notarial miha29ela miha29ela In anul 2003 am obtinut acordul notarial al vecinului (curte comuna) pentru extindere locuinta. Suprafata pe care s-a facut extinderea a inclus si intrarea ... (vezi toată discuția)
Pasi iesire din coproprietate miha29ela miha29ela Care sunt acesti pasi ce trebuie urmati pt iesirea din coproprietate, in cazul beciurilor? (vezi toată discuția)
Acordul vecinului miha29ela miha29ela Vecinul meu, coproprietar al aceluiasi imobil, a obtinut certif. de urbanism pentru trapa beci din locuinta proprie, beci aflat in folosinta comuna cu mine, ... (vezi toată discuția)