avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... comision recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

comision recuperare taxa auto

Buna ziua!
Am depus cerere pt recuperarea taxei auto la finante si astept raspunsul.
Cat ar fi comisionul unui avocat, precum si toate cheltuielile implicate pentru procesul cu statul ce va urma? as dori sa stiu daca mai ramanem cu ceva. suntem din Iasi
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:12, 13 August 2011
Chiar nu este nici un avocat pe forum interesat de acest proces?
Buna dimineata!

Aveti posibilitatea sa va alegeti dvs. unul dintre avocatii inscrisi in Catalogul consultantilor de pe Avocatnet.

Accesand linkul de mai jos veti gasi lista avocatilor din judetul Iasi:

www.avocatnet.ro/content/con...

In Profil consultant veti gasi datele de contact ale avocatului care ati dori sa va reprezinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicit un avocat care sa ma ajute intr-un proces de recurs privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap. seucea seucea Buna ziua, In 12.10.2015 dupa 444 de zile de la pronuntare, am primit prin postsa Comunicarea de la Tribunalul Bucuresti, solutionarea cauzei: neintemeiata.Cu ... (vezi toată discuția)
Consultanta juridica danolteanu danolteanu as dori o reprezentare intr-un proces de insolventa- asumarea raspunderii - in Bacau ...rog numar de contact ...mersi (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat petroniki petroniki va rog sa imi recomandati un avocat bun pe iasi in problema procesului cu asociatia de locatari (vezi toată discuția)