avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TITLU DE PROPRIETATE DISTRUS
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TITLU DE PROPRIETATE DISTRUS

Buna ziua!

Am o nelamurire legata de obtinerea unul titlu de proprietate in urma distrugerii.

Eu si unchiul meu (tatal meu fiind decedat) am ramas mostenitori in urma decesului ambilor bunici. La cateva luni de la decesul bunicului, inainte de a reusi sa fac succesiunea, casa ramasa mostenire a ars din cauza neglijentei unchiului meu. Totodata au ars si toate actele de pe casa si terenuri.

Pentru a scoate din nou titlul de proprietate (titlul de pe numele bunicului) este obligatoriu anuntul in Monitorul Oficial, tinand cont ca a ars casa cu tot ce era in ea si am si procesul verbal al pompierilor ca dovada?

Va multumesc de ajutor !
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:45, 11 August 2011
Va este necesar anuntul in Monitorul oficial si o adeverinta de la primarie cum ca TP-ul respectiv a fost eliberat la data de cetateanului X. Apoi, cu certificatul de calitate de mostenitor de pe urma bunicului si actele de stare civila ale mostenitorilor, va adresati comisiei judetene de fond funciar (din cadrul prefecturii) pentru eliberarea unui duplicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere titlu de proprietate Ang21 Ang21 Salut! Imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac pentru a dobandi un duplicat al unui titlu de proprietate, in cazul pierderii originalului?:( (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune fara documentele necesare acesteia myyre myyre Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Bunicii mei au decedat inainte de 1989, bunicul in 1968 si bunica 1974. La vremea respectiva ... (vezi toată discuția)
Pentru mostenire ayana ayana Buna ziua... Am nevoie de un sfat in legatura cu o mostenire. In urma cu cativa ani a decedat bunica mea (din partea tatalui). Tatal meu fiind si el ... (vezi toată discuția)