avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... infiintare pfa comert
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

infiintare pfa comert

buna ziua! va rog sa ma ajutati. vreau sa inchiriez o locatie bar+magazin. doresc in acest caz sa stiu care din formele pfa, af sau ii sunt mai indicate, avand in vedere ca ar trebui sa angajez una sau mai multe persoane.? as dori sa stiu de asemenea daca cel ce detine organizatia poate avea contract de munca sau contracte cu casa de pensii sau de sanatate. multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:09, 11 August 2011
Parerea mea e ca ar fi bine un srl, platitor de tva, platitor de impozit 16%.
Nu am inteles intrebarea cu " cel ce detine organizatia"? La ce organizatie va referiti? Cateva detalii va rog.
Ultima modificare: Joi, 11 August 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau ii pentru activitate "inchiriere spatiu comercial"pentru party-uri beasan beasan Buna ziua As dori sa inchiriez un spatiu comercial pentru zile de nastere,botezuri,party-uri etc.Precizez ca pun la dispozitie doar sala ,iar pentru mancare ... (vezi toată discuția)
Uf, sunt pierdut in ceata... cyberDJ cyberDJ Buna Ziua, In primul rand vreau sa laud initiativa acestui forum si vreau sa zic ca deja am gasit mai multe raspunsuri aici decat pe siturile oficiale care ... (vezi toată discuția)
Contracte intre persoane fizice si sc tai2706 tai2706 Doresc sa imi incerc norocul in domeniul agricol. Detin o sera unde doresc sa cultiv legume pe care vreu sa le comercializez magazinelor de specialitate. ... (vezi toată discuția)