avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Perioada in care am urmat scoala postliceala este ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Perioada in care am urmat scoala postliceala este stagiu pentru pensie?

buna ziua,scoala postliceala poate fi considerata ca studii suprioare ptr calculul pensiei,va rog?
Cel mai recent răspuns: violil , utilizator 14:14, 11 August 2011
Studii superioare sunt numai acelea efectuate in invatamantul superior (universitati) nu si in scolile postliceale.
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii medii? angizah angizah Va rog frumos dati-mi o solutie. Am o persoana care a absolvit 4 ani de liceu dar nu are diploma de bacalaureat .Are un certificat de absolvire a liceului ... (vezi toată discuția)
In ce categorie de studii se incadreaza scoala postliceala? hamzaxxxl hamzaxxxl Buna ziua! As vrea sa stiu si eu va rog, o persoana care a absolvit liceul cu bacalaureat si dupa aceea o scoala postliceala(durata studiilor fiind 2 ani de ... (vezi toată discuția)
Salarizare educatoare ne_interesant ne_interesant buna ziua sunt absolventa de scoala postliceala specializarea invatatori-educatori si totodata absolventa a invatamantului superior tehnic la stabilirea ... (vezi toată discuția)