avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot dobandi drept deplin asupra unui teren primit plin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot dobandi drept deplin asupra unui teren primit plin legea 15/2003

Buna ziua,

Am primit de la Primarie un teren prin legea 15/2003 si vreu sa stiu daca pot dobandi drept total si asupra terenului pe care imi voi construi locuinta si in viitor as putea sa vand.Exista in lege anumiti termeni prin care pot deveni proprietar deplin?
Cel mai recent răspuns: F-X1 , utilizator 17:00, 24 August 2011
Dupa finalizarea constructiei si intabularea ei in cartea funciara poti solicita Consiliului local respectiv cumpararea terenului pe care l-ai primit in folosinta. Pretul se stabileste pe baza unui raport de evaluare (va fi probabil pretul pietei din zona). Asta prevede legea nr.15/2003.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pentru un loc de casa primit de la primarie oanamiere oanamiere am primit de la primarie un teren gratuit pt a-mi construi casa.cat costa cartea funciara si intabularea?si ce acte mai sunt necesare pt a deveni proprietar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , urmare a decesului beneficiarului de teren pe legea ... floare de gheata floare de gheata Buna ziua , Urmare a decesului beneficiarului de teren pe legea 15/2003, sotia supravietuitoare poate beneficia in continuare de teren cu act aditional de ... (vezi toată discuția)
Legea 15/2003 mariana_d mariana_d Buna ziua, In baza Legii 15/2003 am primit in data de 12.01.2009 un lot de teren (300mp) pentru construirea unei locuinte. Conform legii si precizarilor ... (vezi toată discuția)