Buna ziua,
Am o problema care am incercat s-o clarific cu angajatorul sotiei din cauza unui contabil care nu si-a facut treaba si anume: acel contabil a trecut-o in statele de plata timp de doua luni doar cu concediu de odihna(fara zile lucrate desi ea a fost acele luni la locul de munca) si restul lunilor in regula.
E posibil ca sotia mea sa piarda indemnizatia din cauza acestei erori?
Multumesc anticipat!
Probabil este platit din moment ce contractul de munca este neintrerupt si in cele 12 luni sunt trei concedii de cate 7 zile. Durata contractului de munca a fost de pe 19.03.2010 pana pe 02.08.2011 dupa care urmeaza concediul de maternitate....
Indemnizatia pentru CCC nu este conditionata de durata CO sau de unele erori facute de un contabil in statele de plata ... acordarea acesteia este conditionata de realizarea de venituri supuse impozitului pe venit , in ultimul an anterior datei nasterii copilului timp de 12 luni.
Concediu medical
adrianasef
Buna ziua. Sunt in concediu de crestere copil din 7 aprilie , concediu care se va incheia in ianuarie cand copilul va face un an. In aceasta perioada am fost ... (vezi toată discuția)
Concediu medical
Roxmi
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare:
Cum se calculeaza pe care trebuie sa o incasez de la angajator in cazul in care am ... (vezi toată discuția)