avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietari ce ne fac probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietari ce ne fac probleme

Buna ziua! Am o problema cu proprietarii al caror apartament l am inchiriat acum o luna.vor sa ne dea afara din casa pentru ca am zugravit ...ca am inversat un dulap cu o masa si sustine ca i au disparut surubelnitele si gecile nevestei sale(tin sa mentionez ca acestea sunt in apartament si i l e am si aratat).acum ne obliga sa plecam spunand ca actualul contract nu mai este valabil si nici nu vrea sa ne dea garantia inapoi.ITin sa metionez ca acest contact nu este inregistrat la fisc de catre proprietari.Ce pot face in acest caz nu ma deranjeaza k ne pun sa plecam dar noi avem nevoie de garantie k sa ne putem muta in alta parte.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:00, 11 August 2011
cam greu sa va recuperati garantia daca contractul nu a fost inregistrat la administratia financiara. puteti insa sa depuneti plangere penala la politie impotriva lor pt abuz de incredere.
deci n avem nicio sansa sa ne dea banii chiar daca mergem la politie si chiar daca demonstram ca nu am facut nici o stricaciune apartamentului.....
de ce n-ar fi valabil contractul ?
decat sa va judecati pt garantie, mai bine mai stati aferent platii efectuate in avans. n-are ce sa va faca.
nu-i place culoarea sau ce nu-i convine ?
cand veti pleca, faceti p-v de predare.. in prezenta unor martori
au zis ca nu mai este valabil pentru ca am facut modificari apartamentului adica am varuit in aceeasi culoare oricum si k daca nu plecam intr o saptamana ne arunca toate lucrurile.Si ne a acuzat si de furt pentru ca i am aruncat niste doua lenjerii de pat foarte murdare in care erau invelite niste cutii cu gresie. Chiar nu vreau sa ii las sa ma pacaleasca si nici sa fie altii pacaliti de ei.Acum inteleg de ce nu a vrut sa faca contract cu noi pe un an de zile.
Ultima modificare: Joi, 11 August 2011
rodica78, utilizator
pe cat au facut contract ?
cred ca nu aveti ce face decat sa-i actionati in judecata pt a va restitui garantia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la plecarea din chirie Andreea_Hulea Andreea_Hulea Buna ziua! Am locuit in chirie 2 ani intr-un apartament complet mobilat iar acum la plecare proprietarii au tot felul de pretentii nejustificate. De exemplu ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie chirie emibobo12 emibobo12 Buna ziua. Sunt mutat de 8 luni in chirie, iar de 2 luni (cat timp au fost temperaturi scăzute afarã) a inceput sã se formeze mucegai. Am cumparat ... (vezi toată discuția)
Buna seara! Nutu0Oana Nutu0Oana Va rog ami raspunde si mie la o intrebare. In luna septembrie anu acesta am inchiriat un apartament in Iasi proprietarul a avut pretentia sai achitam o asa ... (vezi toată discuția)