avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale legislatie extinedere spatiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

legislatie extinedere spatiu comercial

buna ziua.am si eu o problema.firma la care lucrez are un spatiu la care doreste sa faca lucrari de extindere a spatiului comercial in scopul de a se alinia la spatiile vecine.unul din vecini nu doreste sa ne dea acordul , desi se pare ca in trecut el a facut extinderea fara a solicita acordul vreunui vecin. la primarie nimeni nu stie nimic, nu putem afla daca are acordul cuiva dintre vecini.oamenii cu care am vorbit spun ca nu are acordul, dar nu se poate sa afla. ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 15:31, 20 August 2008
Acest mesaj a fost postat de 6 ori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare lucrari de extindere si amenajare sediu firma cu acordul locatarilor Nadia Carbarau Nadia Carbarau Buna seara, Sunt unul dintre locatarii unui bloc care au fost inselati, profitandu-se vadit de buna lor intentie. Acum cativa ani mai exact in 2006, un nou ... (vezi toată discuția)
Cumpărarea uscatoriei blocului Elmirapopescu Elmirapopescu Buna ziua! La parterul blocului unde locuiesc eu se afla un spatiu care in trecut a fost uscatorie, apoi loc unde era centrala pe scara, iar acum acces la acel ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. dețin un spațiu comercial în casa proprie, nu ... Norbyy Norbyy Bună ziua. Dețin un spațiu comercial în casa proprie, nu fac parte din asociație de proprietari și nu e nici casa în condominiu doresc pe viitor sa ... (vezi toată discuția)