avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contract de munca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contract de munca

buna revin cu alte intrebari referitoare la executarea unei pedepse in belgia. pentru a fi eliberat conditionat inainte de termen fratelui meu i s-a propus expulzarea din belgia dar are obligatia sa prezinte acte doveditoare ca are unde locui si munci odata ajuns acasa as dori sa stiu mai concret care sint aceste acte ex.contract de munca si proprietate in tara sau angajamentul unei firme ca il angajeaza odata ajuns in romania va multumesc mult inca o data pentru lamuriri
Cel mai recent răspuns: ortega , utilizator 02:09, 12 August 2011
Toate actele doveditoare pe care le aveti si din care rezulta ca are unde sa munceasca si unde sa locuiasca. Poate fi contract de munca, de colaborare, su o promisiune de angajare.
multumesc mult dar care act ar fi cel mai credibil contrctul de munca se poate incheia doar cu angajatul in tara si cred ca promisiunea de angajare ar fi mult mai avantajoasa si legala aceasta promisiune unde se incheie in fata unui notar care o poate si legaliza.dovada ca are unde locui de unde o pot obtine.el neavind nici o proprietate pe numele sau

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara act de identitate, singur si lefter pe strazi in uk new_2009 new_2009 un prieten a plecat in uk la fratele sau care ii pomisese ca il sustine pana isi obtine yellow card -ul sa sa poata angaja legal in uk... numai ca fratele s-a ... (vezi toată discuția)
Divortata, dar mostenitoare cu drepturi depline!!! revenire cojocaruconstanta cojocaruconstanta Revin cu problema care am ridicat-o in 27 sept. 2011 si anume fratele meu, casatorit in anul 1978, a divortat in 1994, fara urmasi, dar conform hotararii ... (vezi toată discuția)
Formular a1 zahariamaria zahariamaria Buna ziua. Sunt noua pe acest site si deja cu nelamuriri :\"> Sunt PFA si lucrez pentru o firma din spatiul UE. Avand firme in toata Europe eu am ales ... (vezi toată discuția)