buna revin cu alte intrebari referitoare la executarea unei pedepse in belgia. pentru a fi eliberat conditionat inainte de termen fratelui meu i s-a propus expulzarea din belgia dar are obligatia sa prezinte acte doveditoare ca are unde locui si munci odata ajuns acasa as dori sa stiu mai concret care sint aceste acte ex.contract de munca si proprietate in tara sau angajamentul unei firme ca il angajeaza odata ajuns in romania va multumesc mult inca o data pentru lamuriri
Toate actele doveditoare pe care le aveti si din care rezulta ca are unde sa munceasca si unde sa locuiasca. Poate fi contract de munca, de colaborare, su o promisiune de angajare.
multumesc mult dar care act ar fi cel mai credibil contrctul de munca se poate incheia doar cu angajatul in tara si cred ca promisiunea de angajare ar fi mult mai avantajoasa si legala aceasta promisiune unde se incheie in fata unui notar care o poate si legaliza.dovada ca are unde locui de unde o pot obtine.el neavind nici o proprietate pe numele sau
Formular a1
zahariamaria
Buna ziua.
Sunt noua pe acest site si deja cu nelamuriri :\">
Sunt PFA si lucrez pentru o firma din spatiul UE.
Avand firme in toata Europe eu am ales ... (vezi toată discuția)