avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drepturi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drepturi

buna ziua,am si eu o intrebare,bolnavii de neolasm ce drepturi au? exista vreo lege in acest sens,va rog?
Cel mai recent răspuns: jorje , utilizator 16:22, 12 August 2011
nu există o lege în acest sens. din păcate nu au alte drepturi, nici mai multe și nici mai puține decât un bolnav de gripă. Au dreptul la îngrijiri medicale de specialitate gratuite și deasemenea medicamentele sunt gratuite atunci când există în spitale. multă sănătate și putere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teste pe banii nostri? ! cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, ... VioCostea VioCostea Bună ziua! Cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, angajatilor de la spital, antigen la 3 zile sau pcr, la 7 zile, dacă nu suntem vaccinați? Ne ... (vezi toată discuția)
Dreptul copilului la ajutor din partea tatalui marina_1010 marina_1010 Buna seara, Am intrat pe acest forum in speranta ca persoane avizate ma pot ajuta in problema ce o voi expune in continuare. Unul dintre copiii mei, in ... (vezi toată discuția)
Externare pacient in stare critica ContSters422418 ContSters422418 Buna ziua, Apelez la dumneavoastra in speranta obtinerii unui sfat intr-o situatie foarte delicata. In cazul in care nu am ales corect categoria din ... (vezi toată discuția)