avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum se acorda garantia pentru produsele soft ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum se acorda garantia pentru produsele soft (programe, etc.) si servicii de instalare

In cazul firmelor romanesti de chiptuning (cresterea puterii motoarelor autoturismelor ) care functioneaza pe piata romaneasca in baza unor legi si realizeaza aceste servicii prin remapari, reinstalari de soft modificat individual, fata de cel original al ECU (computerului autoturismului, etc.). Acest soft reinstalat produce anumite modificari in functionarea masinilor, uneori cu cedarea anumitor piese constructive inainte de vreme. Inacest sens se cam eschiveaza de la acordarea unor garantii, in adevaratul sens al cuvantului.
Intrebarea este cum, cand si ce trebuie sa contina acest document de garantie? alte specificatii sunt utile !:)

Alte discuții în legătură

Service reprezentanta - acceptare piese proprii Nevermind Nevermind Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema si am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat : - La o masina, aflata inca in garantie, sunt stricate 2 piese.Una ... (vezi toată discuția)
Motor spart în reprezentanța auto, în timpul testelor de după schimbarea egr. ce de făcut? service-ul nu-și asumă responsabilitatea raduhas raduhas Buna ziua Am o speta mai ciudata. Mai exact am dus masina la service(revenire schimbat EGR in garantie) in data de 04.01.2018, iar pe data de 10.01.2018, ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica auto - stabilire montare rulment nou leonardo72 leonardo72 buna ziua, va rog sa imi spuneti daca e posibil sa se stabileasca cu certitudine daca pe un autoturism a fost sau nu montat un rulment nou la roata din stanga ... (vezi toată discuția)