avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inchirierea apartamentului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inchirierea apartamentului

bUNA ZIUA,

Inchirierea apartamentului poate fi considerat venit din activitati independente?Poate fi socotit la indemnizatia de crestere a copilului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:17, 12 August 2011
Venitul din inchirierea unui imobil e venit din cedarea folosintei bunurilor.
jurist.A.M. a scris:

bUNA ZIUA,

Inchirierea apartamentului poate fi considerat venit din activitati independente?Poate fi socotit la indemnizatia de crestere a copilului?

Veniturile de acest gen nu sunt luate in considerare la stabilirea cuantumului indemnizatiei pentru CCC.

Veniturile din activităţi independente cuprind veniturile comerciale, veniturile din profesii libere şi veniturile din drepturi de proprietate intelectuală, realizate în mod individual şi/sau într-o formă de asociere, inclusiv din activităţi adiacente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil rocsa1985 rocsa1985 doresc sa ma lamuriti daca primesc indemnizatie de crestere a copilului in urmatoarea situatie si in ce mod poate influenta cuantumul indemnizatie in luna ... (vezi toată discuția)
Venituri pentru indemnizatie crestere copil bogdana_trambitas bogdana_trambitas veniturile din chirii se iau in calculul indemnizatiei pentru crestere copil, alaturi de salariu? (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii martanichita martanichita Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti daca am incheiat un contract de prestari servicii pe perioada in care nu am fost angajata se ia in calcul sa stabilirea ... (vezi toată discuția)