avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Factura nesemnata de emitent
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Factura nesemnata de emitent

Buna ziua,

Am primit o factura nesemnata de emitent. Exista un temei legal prin care aceasta factura sa fie anulata?
Ultima modificare: Vineri, 12 August 2011
angelynna, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:06, 12 August 2011
Cu siguranta. Va doresc multa bafta! Poate reveniti si ne spuneti cum ati rezolvat problema.;)
Ultima modificare: Vineri, 12 August 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produse comert online knight_ess knight_ess Am achizitionat o pereche de pantofi sport de la un comerciant de pe internet (nu de pe un site, cu formular de comanda si contract, ci dupa o discutie pe ... (vezi toată discuția)
O factura pro forma emisa constituie obligativitatea din partea ... GPopax GPopax O factura pro forma emisa constituie obligativitatea din partea emitentului de a respecta datele inscrise in ea respectiv pretul produsului comandat chiar ... (vezi toată discuția)
Amenda de la protectia consumatorului sorgeea sorgeea Buna seara! In luna martie am deschis un mic magazin cu produse cosmetice. Am gasit pe internet un site cu produse cosmetice engross (rujuri,rimeluri,truse de ... (vezi toată discuția)