avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit la masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit la masina

am si o intrb ...pls help..am o masina pe care vreau s=o radiez de pe numele meu dar de cand am primit-o nu am declarat=o la financiar..este un renault megane din 2005...ce trb sa fac???stie cineva cam cat ar fii amenda??mentionez ca de cand am primit-o nu am folosit-o deloc mai mult i-am facut procura-vanzare cuiva care se obligase sa achite tot ce trb la masina ,sa isi treaca si masina pe numele lui si m-am trezit dupa 3 ani ca masina este inca pe numele meu...i-am anulat procura si cu chiu cu vai am recuperat actele dar acum vreau s-o radiez...cam cat m-ar costa impozitul???sau e nevoie sa merg sa declar dupa atata timp???
va rog un sfat care va pricepeti !!!
ms
Cel mai recent răspuns: iana_adriana , utilizator 00:43, 14 August 2011
Daca e proprietatea d-voastra va trebui sa o declarati mai intai ... asta inseamna ca o sa platiti impozitul pentru ultimii 5 ani, penalitatile aferente si probabil si o amenda.
Dupa ce o sa achitati tot o sa puteti sa o si radiati in cazul in care doriti sa o instrainati ... o sa aveti nevoie de fisa vizata de primaria de care apartineti.
Impozitul e in functie de capacitatea cilindrica a autoturismului.
pai masina a fost dezmembrata...si eu vreau s-o radiez ca sa nu ma trezesc peste cativa anu ca am de platit cn stie ce amezi si taxe..
Nu cred ca aveti ce radia daca nu e inscrisa pe numele dvs nicaieri ( nici fiscal, nici in circulatie).
De unde aveti masina, de la cineva din Romania sau din afara ?
masina este din Romania..la politie masina figureaza pe numele meu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia consumatorului goggy goggy Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire. Am cumparat ieri o pereche de pantofi de la un magazin din Bucuresti. Vroiam sa ofer drept cadou acesti pantofi. Din ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau in judecata renault cristina.m_m cristina.m_m Bun gasit, in luna iulie 2007 am cumparat prin Serus Bucuresti din Bld Timisoara o masina noua Renault Megane Sedan. Saptamana trecuta, intr-o dimineata, ... (vezi toată discuția)