am si o intrb ...pls help..am o masina pe care vreau s=o radiez de pe numele meu dar de cand am primit-o nu am declarat=o la financiar..este un renault megane din 2005...ce trb sa fac???stie cineva cam cat ar fii amenda??mentionez ca de cand am primit-o nu am folosit-o deloc mai mult i-am facut procura-vanzare cuiva care se obligase sa achite tot ce trb la masina ,sa isi treaca si masina pe numele lui si m-am trezit dupa 3 ani ca masina este inca pe numele meu...i-am anulat procura si cu chiu cu vai am recuperat actele dar acum vreau s-o radiez...cam cat m-ar costa impozitul???sau e nevoie sa merg sa declar dupa atata timp???
va rog un sfat care va pricepeti !!!
ms
Daca e proprietatea d-voastra va trebui sa o declarati mai intai ... asta inseamna ca o sa platiti impozitul pentru ultimii 5 ani, penalitatile aferente si probabil si o amenda.
Dupa ce o sa achitati tot o sa puteti sa o si radiati in cazul in care doriti sa o instrainati ... o sa aveti nevoie de fisa vizata de primaria de care apartineti.
Impozitul e in functie de capacitatea cilindrica a autoturismului.
Nu cred ca aveti ce radia daca nu e inscrisa pe numele dvs nicaieri ( nici fiscal, nici in circulatie).
De unde aveti masina, de la cineva din Romania sau din afara ?