avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vreau sa sesizez parchetul militar pentru abuz in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vreau sa sesizez parchetul militar pentru abuz in serviciu sau neglijenta in serviciu

Sunt un jandarn ( pus la dispozitie) care a sustinut " interviul " , de pe urma caruia am fost pus pe .... liber ; eu doresc sa vad daca am dreptate despre ceea ce vreau sa fac ; la interviu ( dupa ce am fost anuntati ca nu putem contesta ) mi-au fost adresate intrebari din afara tematicii ( pentru a ma incadra in grupa celor cazuti ) ; in 15 sept. cand voi fi trecut in rezerva pe baza unei ..... " instiintari " , doresc sa sesizez parchetul militar pentru : ori neglijenta in servici ( pentru ca nu au fost pregatiti pentru organizarea interviului fapt ce a dus la punerea unor intrebari din afara tematicii ) , ori abuz in servici ( pentru favoritisme ; pentru unii au fost intrebari usoare , iar pentru altii " din afara tematicii " ) . Mentionez ca pot demonstra cele sustinute prin sedinta filmata la acel moment .
Daca aveti alta sfaturi le primesc cu mare placere . Fac cinste
:((
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 23:28, 15 August 2011
Cred ca problema ce a mai importanta este in ce masura se pot dovedi afirmatiile dvs cu probe.
In momentul in care ati formula plangere penala impotriva initiatorilor concursului , a examinatorilor dvs , trebuie sa existe niste probe.
Pe de alta parte , daca se va dovedi ca plangerea dvs este neintemeiata si cei impotriva carora va veti plange , vor fi scosi de sub urmarirea penala , este dreptul lor legal , ca la randul lor , sa depuna plangeri penale impotriva dvs pentru denuntare calomnioasa
buna ziua ; toate probele sunt filmate ( interviul a fost filmat ) ; deci nu vafi asade greu
Problema este in ce masura puteti dovedi reaua vointa si reaua credinta in examinarea dvs , fata de examinarile celorlalti colegi.
Imi este greu sa cred ca persoane versate din MAI ar fi gresit asa de grav , fiind vorba despre examinari filmate.
Formulati plangere penala.
Pana la urma nu aveti ce pierde , mai mult decat serviciul !
Ultima modificare: Duminică, 14 August 2011
Radu Gabrian, Mediator
serviciul il pierd din 15 septembrie , din cauza acelei erori ; sunt dat afara pentru ca nu i-am raspuns la doua intrebari din afara tematicii ; au fost trei ofiteri in comisie din care doi mi-au pus intrebari din afara tematici ; dupa ce primesc actul de eliberare din functie , doresc sa depun plangere la parchetul militar ; dupa cum am mai scris este filmat ; pe asta ma bazez .
Incercati sa gasiti si alti colegi , aflati in situatii identice cu dvs si sa depuneti plangeri impreuna pentru ca daca vor fi mai multe persoane ,forta demersului ar fi mai mare si poate in mentalitatea unora , "mai justificata".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere împotriva examinatorului auto Nicoleta 1988 Nicoleta 1988 Buna ziua , azi am dat a doua oară examenul auto in București . Am picat , sunt nemulțumită deoarece în aceste două examene fiecare polițist mă picat ... (vezi toată discuția)
Reexaminare medico-legala wiki38 wiki38 La 2 saptamani de la plangerea penala, faptuitorul este instiintat de OUP ca reclamantul a depus la dosar certif medico-legal, dar nu i se face cunoscut ... (vezi toată discuția)
Militar angajat cercetasa cercetasa daca un militar angajat cu contract in armata are un proces in care este parte vatamata ptr. o bataie , el provocand o ,inculpatul i ar putea face vreo ... (vezi toată discuția)