avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... continuare studii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

continuare studii ...

Buna ziua!
Am terminat facultatea anul acesta si doresc sa imi continuii studiile mai departe,primesc pensie alimentara de la tatal meu .Voi mai primi si daca voi face un master?pe hotararea judecatoreasca scrie ca primesc pana la varsta de 26 de ani.(eu am 22).ma interseaza daca voi beneficia de pensie in continuare sau doar pe timpul facultatii pot beneficia de ea.Va multumesc anticipat,astept raspuns!
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 21:26, 13 August 2011
Veti primi in continuare.
Masterul inseamna continuarea studiilor.
Verti primi pensie pana la 26 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile familiei sau probleme juridice de familie iloveny iloveny Fiica mea are 22 de ani si termina in aceasta vara facultatea. Vrea sa urmeze un program de master care este destul de costisitor. As dori sa stiu, pana ... (vezi toată discuția)
Pina cind se plateste pensia de intretinera(pensia alimentara)? valeriamogos valeriamogos sotul meu are de platit pensie alimentara, conform instantei judecatoresti, pina la terminarea studiilor dar nu mai mult de virsta de 25 ani. Ce se intimpla ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pe timpul perioadei de master vasiloiu vasiloiu Am 24 de ani, am terminat facultatea de inginerie electrica primind pensie de urmas pe timpul studiilor, acum doresc sa fac si masteratul in acelasi domeniu. ... (vezi toată discuția)