avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... achizitia directa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

achizitia directa

art. 19 din OUG 34/2006 prev ca achizitia directa se realizeaza pe baza de document justificativ... prin document justificativ inteleg factura fiscala sau alt doc prin care s a platit. stiu ca se mai face si o nota justificativa. este obligatorie publicarea in seap? ce etape contine achizitia directa pt k legea nu detaliaza aceasta problema ca in cazul aplicarii celorlalte proceduri. va multumesc
Cel mai recent răspuns: elenalu , utilizator 13:55, 27 August 2008
am uitat sa precizez si de referatul de necesitate...
deci intrebarea este ce etape prevede aceasta procedura si ce documente trebuie sa contina dosarul de achizitie atunci cand se aplica achizitia directa.
Nu,achizitia directa nu se publica in SEAP.
Referatul de necesitate inseamna o cerere facuta de cel care doreste achizitia produsului(ce produs vrea,cat costa etc fara a preciza numele firmei de la care sa fie achizitionat).
Limita in care poti sa cumperi direct este de 10.000 de euro(pret fara TVA).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitia directa rambela rambela Ce trebuie sa contina dosarul achizitiei directe in afara de nota justificativa? (vezi toată discuția)
Achizitii publice 2016 Daniella13 Daniella13 Buna ziua, sunt noua pe postul de responsabil achizitii publice,drept urmare...:O Am achizitionat prin achizitie directa, justificata fiind alegerea ... (vezi toată discuția)
Nota justificativa achizitie directa online(seap) ionelaeugenia ionelaeugenia Buna ziua. Lucrez consilier in cadrul Compartimentului specializat de achizitii la o autoritate contractanta. Ma intereseaza daca la achizitia directa online ... (vezi toată discuția)