Am procura in care sunt mandatata sa fac operatiuni in numele patronului la orice institutie. Problema este ca daca Casa de Pensii (de unde ridic carnetul lui de munca) imi retine aceasta procura, nu mai pot semna in numele lui la Casa de Sanatate (reziliere contract).
Nu am doua procuri. O copie a acesteia m-ar ajuta? Sau procura ramane la mine?
Va multumesc.
Nu pot sa va raspund la aceasta intrebare sigur, insa depinde si de locatia in care se afla amplasat notariatul. Va pot spune doar atat. In localitatea unde domiciliez o legalizare a unui act este de de trei ori mai mica decat in Bucuresti. De ce? Nu as putea sa va raspund, dar nici nu am fost curioasa. Pentru ca daca am avut nevoie de o copie legalizata in Bucuresti, doar nu era sa bat drumul pana acasa.:) Costurile ar fi fost aceleasi.
Edit later:
Daca legalizati procura, aceasta ramane la Dvs. Legalizati procura in cate exemplare considerati Dvs. ca va sunt necesare.
Autorizare pfa
UCA1978
Vreau sa imi fac PFA, am fost la Registrul Comertului pentru rezervarea de nume, pana aici nu au fost probleme insa mi-u dat o lista cu documente necesare pt ... (vezi toată discuția)