avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Procura in copie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Procura in copie

Am procura in care sunt mandatata sa fac operatiuni in numele patronului la orice institutie. Problema este ca daca Casa de Pensii (de unde ridic carnetul lui de munca) imi retine aceasta procura, nu mai pot semna in numele lui la Casa de Sanatate (reziliere contract).
Nu am doua procuri. O copie a acesteia m-ar ajuta? Sau procura ramane la mine?
Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: Herra_ , utilizator 10:21, 15 August 2011
Legalizati procura respectiva.
Ultima modificare: Duminică, 14 August 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cam cat costa o legalizare? Tot 50 cat originala?
Herra_, utilizator
Nu pot sa va raspund la aceasta intrebare sigur, insa depinde si de locatia in care se afla amplasat notariatul. Va pot spune doar atat. In localitatea unde domiciliez o legalizare a unui act este de de trei ori mai mica decat in Bucuresti. De ce? Nu as putea sa va raspund, dar nici nu am fost curioasa. Pentru ca daca am avut nevoie de o copie legalizata in Bucuresti, doar nu era sa bat drumul pana acasa.:) Costurile ar fi fost aceleasi.

Edit later:
Daca legalizati procura, aceasta ramane la Dvs. Legalizati procura in cate exemplare considerati Dvs. ca va sunt necesare.
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Daca fac o copie confirmata olograf "conform cu originalul" este in regula?
Sa inteleg ca procura originala nu ramane la mine?
Va rog
V-am raspuns deja, mi-am editat mesajul anterior. :)

Alte discuții în legătură

Autorizare pfa UCA1978 UCA1978 Vreau sa imi fac PFA, am fost la Registrul Comertului pentru rezervarea de nume, pana aici nu au fost probleme insa mi-u dat o lista cu documente necesare pt ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat de nastere sonia.maria sonia.maria Ce demersuri trebuie facute de ofiterul de stare civila in cazul transcrierii unui certificat de nastere privind un copil care provine dintr-un parinte roman ... (vezi toată discuția)
Solicitare sentinta legalizata prin posta Ares-3 Ares-3 Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de cerere pentru obtinerea prin posta unui exemplar legalizat al unei sentinte. Daca are importanta pentru timbrare, ... (vezi toată discuția)