avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... panouri fotovoltaice
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

panouri fotovoltaice

buna ziua ,as dori sa fac o mica afacere am in jur de 10 hectare de pamant in judetul timis zona foarte buna si ceva euroni in plus, o afacere cu panouri fotovoltaice (panouri solare) o afacere cred adevarat profitabila si in special nu dauneaza mediului inconjurator; mai exact as dori sa vand curent la enel, stind ca sant sucventionat de la stat cu 90% cum trebuie sa procedez mai exact pentru ca sant foarte multi care te descurajeaza;)
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 12:08, 18 August 2011
In principal, autoritatea care va poate lamuri cel mai bine este ANRE, deoarece sunt singurii care va pot aproba si licenta de furnizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua sunt in cautare de un avocat intrucat acum 4 ani am ... mogoscatalin mogoscatalin Buna ziua sunt in cautare de un avocat intrucat acum 4 ani am dorit sa conectez casa la curent si am primit un deviz de la o firma in baza avizului tehnic de ... (vezi toată discuția)
Pensiune turism cu investitii de la terti Nicu29 Nicu29 Buna ziua, Ma numesc Cristian Nicolae, am terminat Facultatea de economie a comertului, turismului si serviciilor in 2007, timp in care, pana in prezent ... (vezi toată discuția)
E on - 12.000 kw scursi in pamant din cauza unei greseli de realizare a instalatiei electrice black_kat black_kat Buna ziua. Cum ar trebui sa procedez in cazul in care am o fact de 6200 lei la e on , in jur de 12 000 kw , pe care nu i am consumat ? A fost o ... (vezi toată discuția)